Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kawaly I Smieszne Nazwiska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Teściowa chciała sprawdzić zięciów, czy ja w ogóle lubią. Postanowiła, że wskoczy do studni i będzie udawała, że się topi. Przygotowała sobie wszystko w studni.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Przyjechała pierwszy zięć, no to teściowa buch do studni. Zięć podbiega, patrzy - teściowa. Wyciąga ją ze studni i odnosi do domu. Rano budzi się, widzi przed domem malucha z napisem ,,od teściowej dla zięcia".<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Przyjechał drugi zięć, teściowa ten sam numer. Zięć ja ratuje. Rano wstaje, a tam polonez z napisem ,,od teściowej dla zięcia"<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">przyjechał trzeci zięć. Teściowa stary numer. Zięć podbiega do studni, odcina linę, na której wisiała teściowa. Teściowa się topi. Zięć rano wstaje, a tam bmw z napisem ,,dla kochanego zięcia - teść".

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

2. -Stoi teściowa z zięciem na tarasie i obserwują spadające gwiazdy.-Zięć pomyślał życzenie.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">-teściowa nie zdążyła

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________3. Antek z sąsiadem postanowili zważyć świnię. Ponieważ nie mieli wagi ani odważników, na duży kamień położyli długą deskę. Na jedną stronę deski wprowadzili zwierzę, a na drugą zaczęli kłaść kamienie, aż do uzyskania równowagi. Gdy im się to udało, Antek rzekł zadowolony:- W porządku! Teraz tylko trzeba zgadnąć, ile ważą te kamienie!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

4. Przyjeżdża chłop wozem do wsi i woła:- Węgiel przywiozłem!<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Na to koń który prowadził wóz odwraca się i mówi:<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Tak, kurde, ty przywiozłeś węgiel!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

5. Przychodzi baba do lekarza z zabandażowaną ręką i nogą . lekarz się pyta :- Co się pani stało w rękę ??<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Prąd mnie kopnął ... <br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- A w nogę??<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Chciałam mu oddać

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________6. Przychodzi baba z córką do lekarza.- Ewa, stań prosto, żeby pan doktor zobaczył, jaka jesteś krzywa!

7. Przychodzi baba do lekarza z garbem na plecach,z zezem i z nożem w tyłku ,a lekarz do niej proszę usiąść,zdjąć ten plecak i patrzeć mi się prosto w oczy.

8. Przychodzi baba do lekarza z szybą na głowie i mówi-SZYBOWIEC

9. W rowie śpi facet pijany.....nagle nadjeżdża radiowóz wychodzą policjanci i mówią:-zapraszamy do poloneza.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">A pijak na to:<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">-ja nie tańczę

10. Tylko Chack Norris umie nożem kroić wodę

11. Tylko Chuck Norris potrafi ulepić bałwana z wody

12. Blondynka dzwini do brunetki:

-Cześc co porabiasz?

-Gadam z tobą

-Aha to nie przeszkadzam cześć

3,91

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________13. Trzy blondynki grają w karty,nagle jedna rzuca na stół Asa i mówi szach-mat<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Druga na to:<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Zuza przeciesz my gramy w ping-ponga!!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________14. Pisza ze sobą chłopak i dziewczyna na czacie:-słuchaj Aniu piszemy ze sobą już ponad 2 tygodnie, może spotkamy się w realu?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">-wiesz co, u mnie nie ma reala ale może spotkamy się w biedronce?

15. Dwie blondynki oglądają mecz w TV. W pewnym momencie sędzia podyktował rzut karny. Niestety piłka trafiła w słupek.- Zobacz, będzie strzelał jeszcze raz !- komentuje jedna z nich, widząc powtórkę.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Eee, też mu się nie uda. Widać, że bierze rozpęd wolniej niż poprzednio!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________16. Mały Jaś odmawia wieczorną modlitwę.-... I spraw jeszcze Panie Boże, aby Ankara była stolicą Finlandii.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Ależ Jasiu, co ty wygadujesz.?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Bo widzisz mamusi, ja tak napisałem na klasówce z geografii.

17. W pociągu podróżny zwraca się do współpasażerki z przedziału:- Czy może pani powiedzieć swojemu synkowi, żeby przestał mnie przedrzeźniać?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Jasiu, przestań zachowywać się jak kretyn!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________18. Podchodzi Jasio do taty i mówi-Tato słyszałem że Twój tata był głupi.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">A tata na to.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">-Chyba Twój!

19. Nauczyciel na lekcji mówi do Jasia:- Z Ciebie byłby doskonały przestępca.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Dlaczego?! - dziwi się Jaś.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Bo w zeszycie nie zostawiasz żadnych śladów działalności.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________20. Ojciec do Jasia:- Matka skarży się że zachowujesz się, jakbyś w ogóle nie słyszał , co się do ciebie mówi<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Ale tato...!<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Nie tłumacz się tylko mi powiedz jak tego dokonać

21. Stoi Jaś przed klasą i zastanawia się:- Gdzie tu sens, gdzie tu logika?!<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Podchodzi dyrektor i pyta się:<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Co się stało, Jasiu?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- No bo wie pan: pierdnąłem w klasie, pani mnie wyprosiła, a oni siedzą w tym smrodzie...

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________22. Pani pyta się Jasia w szkole:- Kiedy odrabiasz lekcje?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Po obiedzie.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- To dlaczego dziś masz nieodrobione?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Bo jestem na diecie

23. Jasio i tata rozmawiają w salonie. Tata mówi do niego:- Jasiu, popatrz na swojego ojca: mądry, inteligentny, a Ty głupi jak ten stół<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">To mówiąc zastukał w blat. Na to Jasio:<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">– Ktoś puka!<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Siedź idioto, sam otworzę.

24. Jest spotkanie do pierwszej komunii św. Ksiądz rozdaje poświęcone różańce. Jasio w końcu dostaje swój i zaczyna się nim bawić. Ksiądz do Jasia:- Jasiu nie wolno bawić się różańcem.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Dlaczego?-pyta Jasio.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Bo w każdym tym koraliku jest aniołek.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- No to aniołki! Karuzela.

25. - Jasiu czy to prawda, że Twój dziadek stracił język podczas wojny?- Prawda.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- A jak to się stało?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Nie wiem, dziadek nigdy nam o tym nie mówił.

26. Nauczycielka na lekcji do dzieci:- Kim jest dla nas Bóg?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Zgłosiła się Magda:<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Jest pasterzem.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- A kim my jesteśmy dla Boga? - pyta się znowu nauczycielka.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Nagle cisza w klasie nikt nie odpowiada. Wtem zgłasza się Jasiu<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Jesteśmy stadem baranów.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Śmieszne nazwiska

Kurcipka Jan, Fiuto Małgorzata, Wyczesany Dariusz, Dziurka Jan, Spleśniały Jan, Jąder Dezyderiusz, Cyc Izabela, Sierota Maria, Jezusek Brunchilda, Pinda Małgorzata, Porąbaniec Marek, Zachciała Elżbieta, Kiełbasa Roman, Moczymorda Sławek, Paskuda Katarzyna, Orgazm Dorota, Szmata Józefa, Pyta Aleksandra Anna Kutafoniczna Adam Wisimulacha Marta Rozwarta Zdzisław Pierdolnik Nieruchaj Andrzej Kuśka Izabela Hulajdupa Piotr Genowefa Wypierdek

Opublikowano

hehe mi tam sie kawaly podobaly ze smiechu nie moglem + do ciebie leci :lol:

ale skopiowane żywcem ;]